Barnmusik på torget (2016)

Under sommaren 2016 arrangerade Teater Tiddelipom fyra barnmusikkonserter på torget i Hökarängen. Arrangemangen sponsrades av Stockholmshem.

Barnmusikevenemang, centrumtorget i Hökarängen kl 13.00 på lördagarna: 

6 augusti       Speldosan

foto: Karina SeuptitzSpeldosan är en musikföreställning i litet format där Micaela dyker upp som gubben i lådan ur en stor speldosa och framför olika roliga låtar. Barnen får hjälpa till att veva. Föreställningen baseras på Micaelas debutalbum Barnlåtar i am och C där du bl a får möta en busig prinsessa, en vindögd krokodil och en ko som tycker att sommaren är alldeles för varm.

 

13 augusti     Badorkestern

Badorkestern Foto Karina Süptitz

Badorkestern
Foto Karina Süptitz

I augusti bjuder Badorkestern upp till konsert vid Stockholms Stads plaskdammar. Den här lördagen gör orkestern en avstickare till fontänen på torget i Hökarängen och spelar goda gamla låtar med hög igenkänningsfaktor på temat vatten. Vi utlovar en härligt blöt tillställning full av infall och med maximerad sommarkänsla! Medverkande Micaela Gustafsson på sång, Amanda Fritsén på dragspel och Mikael Lönnbjer på slagverk.

 

 


Tidigare program:

4 juni             Oppohoppa!

P1000829

Här behöver ingen sitta still. Micaela Gustafsson på sång, Susana Municio på kontrabas, Olof Andersson på gitarr och Daniel Bingert på trummor bjuder på livemusik för barn med fokus på dans och rörelse: Akustisk ska och gladpunk i rask upptakt!

 

11 juni           Månadssånger

MånadssångerMicaela sjunger låtar från projektet Månadssånger med hjälp av bl a barn från Pipsvängens barnkör. Månadssånger är ett projekt där barn från familjedaghem (bl a flera från Hökarängen) och förskolor i stadsdelen Farsta skickat ord till Micaela varje månad. Utifrån dessa ord har hon sedan skrivit en månadssång och skickat tillbaka den till barnen. Låtarna har samlats på en cd som i slutet av maj delas ut gratis till barn i stadsdelen. (sponsrat av Stockholmshem) Här bjuds vi på några av låtarna, inte alla men vi går i alla fall hela året runt.